Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išvirtos ankštinės daržovės nusunkiamos. Bulvės išverdamos neluptos, paskiau nulupamos. Svogūnai supjaustomi ir truputį pakepinami. Viskas sumaišoma, permalama per mašinėlę, pridedama druskos, žalio kiaušinio ir išmaišoma.
Skarda ištepama riebalais. Į ją sudedama masė ne storesniu kaip 4 cm sluoksniu, paviršius patepamas grietine, apibarstomas džiūvėsėliais, aplaistomas riebalais ir kepamas orkaitėje.
Iškeptas apkepas supjaustomas keturkampiais gabalais ir patiekiant užpilamas grietine, grietinės padažų ar kokiu nors mėsos padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |