Apkepas su faršu
Aprašymas
Sotusis apkepas su faršu, sūriu, grybais bei pomidorais (6-8 asmenims).
Gaminimas
Įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite faršą. Baigiant kepti, sudėkite smulkintą svogūną ir pagal skonį įberkite druskos bei pipirų. Mėsą išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant servetėlės, kad šiek tiek sugertų riebalus (arba faršą galite tiesiog troškinti įpylę šiek tiek vandens į keptuvę). Vietoje faršo galite naudoti ir dešreles.
Dienos senumo batono kubelius sudėkite į kepimo indo apačią, o juos gausiai apiberkite tarkuotu sūriu.
Atskirame inde išmaišykite kiaušinius, pieną, garstyčias, druską bei pipirus.
Gautą masę užpilkite ant batono, apibarstyto sūriu. Ant viršaus dėkite faršą, pjaustytus grybus bei pomidorus (grybų ir pomidorų nebūtina dėti, čia Jūsų pasirinkimas).
Kepkite gerai įkaitusioje orkaitėje apie 1 val.
Ingredientai
- Batonas:4,5 stiklinės
- Druska:pagal skonį
- Faršas:0,5 kg.
- Fermentinis sūris:2 stiklinės
- Garstyčios:1 šaukštelis
- Kiaušiniai:10 vnt.
- Pienas:4 stiklinės
- Pievagrybiai:1/2 stiklinės
- Pipirai:pagal skonį
- Pomidorai:2 vnt.
- Svogūnai:2 vnt.
Receptas #8017

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |