Greitoji paieška

Apkepas su faršu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
8 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Sotusis apkepas su faršu, sūriu, grybais bei pomidorais (6-8 asmenims).

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite faršą. Baigiant kepti, sudėkite smulkintą svogūną ir pagal skonį įberkite druskos bei pipirų. Mėsą išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant servetėlės, kad šiek tiek sugertų riebalus (arba faršą galite tiesiog troškinti įpylę šiek tiek vandens į keptuvę). Vietoje faršo galite naudoti ir dešreles.

Dienos senumo batono kubelius sudėkite į kepimo indo apačią, o juos gausiai apiberkite tarkuotu sūriu.

Atskirame inde išmaišykite kiaušinius, pieną, garstyčias, druską bei pipirus.

Gautą masę užpilkite ant batono, apibarstyto sūriu. Ant viršaus dėkite faršą, pjaustytus grybus bei pomidorus (grybų ir pomidorų nebūtina dėti, čia Jūsų pasirinkimas).

Kepkite gerai įkaitusioje orkaitėje apie 1 val.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?