Greitoji paieška

Apkepas su špinatais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplaukite špinatus, pasūdykite, apvirkite. Smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje su trupučiu sviesto. Padažui ištirpinkite 60-70 g sviesto, jame pakepinkite šaukštą miltų, įpilkite stiklinę pieno, keletą minučių šią košę dar pakepkite, pridėkite 4 šaukštus grietinės, pabarstykite juodaisiais pipirais, druska ir muskatu. Kumpį susukite vamzdeliais, ant jų viršaus dėkite svieste kepintus špinatus, užpilkite padažu ir kepkite karštoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:4 šaukštai
  • Kumpis:200 g.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Malto muskato:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pienas:1 stiklinė
  • Špinatai:2 kg.
  • Sviestas:60-70 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?