Greitoji paieška

Apkepas su špinatais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplaukite špinatus, pasūdykite, apvirkite. Smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje su trupučiu sviesto. Padažui ištirpinkite 60-70 g sviesto, jame pakepinkite šaukštą miltų, įpilkite stiklinę pieno, keletą minučių šią košę dar pakepkite, pridėkite 4 šaukštus grietinės, pabarstykite juodaisiais pipirais, druska ir muskatu. Kumpį susukite vamzdeliais, ant jų viršaus dėkite svieste kepintus špinatus, užpilkite padažu ir kepkite karštoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:4 šaukštai
  • Kumpis:200 g.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Malto muskato:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pienas:1 stiklinė
  • Špinatai:2 kg.
  • Sviestas:60-70 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?