Greitoji paieška

Apkepinta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite skersai raumenų mažais gabalėliais, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinos sultimis, ir įdėkite į sviestu išteptą ugniai atsparų indą. Tarp mėsos gabalų galima pridėti daržovių. Ištirpinkite riebalus, juose pakepinkite miltus iki gelsvumo, tada įpilkite pieno, šiek tiek pavirinkite ir pagardinkite. Pagamintu padažu apipilkite mėsą, apibarstykite ją džiūvėsėlių ir sūrio mišiniu, viršų apdėliokite sviesto gabalėliais. Indo kraštus švariai nušluostykite, įdėkite jį į karštą orkaitę ir kepkite, kol apkepas apsitrauks auksine plutele ir visas gerai įkais (15 - 20 minučių)

Patiekite karštą. Jei apkepas kepamas be daržovių, tai prie jo duokite virtų arba troškintų daržovių.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • Malti džiūvėsėliai:1 šaukštas
  • Miltai:2 šaukštai
  • Riebalai:2 šaukštai
  • sultinys arba pienas:2 stiklinės
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tarkuotas sūris:2 šaukštai
  • virtoa arba kepta veršiena:500g
  • virtos daržovės (žiediniai kopūstai, morkos, žirniai, pupelės):Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?