Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustykite skersai raumenų mažais gabalėliais, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinos sultimis, ir įdėkite į sviestu išteptą ugniai atsparų indą. Tarp mėsos gabalų galima pridėti daržovių. Ištirpinkite riebalus, juose pakepinkite miltus iki gelsvumo, tada įpilkite pieno, šiek tiek pavirinkite ir pagardinkite. Pagamintu padažu apipilkite mėsą, apibarstykite ją džiūvėsėlių ir sūrio mišiniu, viršų apdėliokite sviesto gabalėliais. Indo kraštus švariai nušluostykite, įdėkite jį į karštą orkaitę ir kepkite, kol apkepas apsitrauks auksine plutele ir visas gerai įkais (15 - 20 minučių)
Patiekite karštą. Jei apkepas kepamas be daržovių, tai prie jo duokite virtų arba troškintų daržovių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |