Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūstus nuvalyti ir išskaidyti mažomis galvutėmis. Palaikyti pasūdytame vandenyje ir įdėti į verdantį, pasūdytą vandenį. Išvirus nusunkti.
Bulves nuvalyti ir išvirti su pipirais, lauro lapeliais ir svogūnais. Nusunkus atvėsinti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Indą ištepti riebalais, dėti eilę bulvių, eilę kopūstų, aplaistant sviestu ir grietine. Viršutinį bulvių sluoksnį apibarstyti džiūvėsėliais ir, užpylus sviestu, kepti orkaitėje apie 30 minučių.
Iškepus papuošti petražolėmis ir tiekti ant salto su visu indu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |