Apkepti žiediniai kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žiedinį kopūstą nuvalyti, stambiai supjaustyti ir pamerkti 30 min. į stipriai pasūdytą vandenį. Išėmus iš sūrymo, užpilti pasūdytu vandeniu ir uždengus virti ant silpnos ugnies 25 min. Išvirus nukošti.

Padažas. Miltus pakepinti su riebalais, atskiesti pienu, sudėti išplaktus trynius, pipirus ir pavirinti. Jei padažas labai tirštas, įpilti kopūstų nuoviralo. Į padažą įmaišyti 100 g. tarkuoto sūrio.

Vandeniui nuvarvėjus, sudėti žiedinius kopūstus į riebalais išteptą indą, užpilti padažu, užbarstyti džiūvesėliais ir likusiu tarkuotu sūriu. Uždėti riebalų ir apkepti.

Patiekti su rūkytu kumpiu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?