Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Žiedinį kopūstą nuvalyti, stambiai supjaustyti ir pamerkti 30 min. į stipriai pasūdytą vandenį. Išėmus iš sūrymo, užpilti pasūdytu vandeniu ir uždengus virti ant silpnos ugnies 25 min. Išvirus nukošti.
Padažas. Miltus pakepinti su riebalais, atskiesti pienu, sudėti išplaktus trynius, pipirus ir pavirinti. Jei padažas labai tirštas, įpilti kopūstų nuoviralo. Į padažą įmaišyti 100 g. tarkuoto sūrio.
Vandeniui nuvarvėjus, sudėti žiedinius kopūstus į riebalais išteptą indą, užpilti padažu, užbarstyti džiūvesėliais ir likusiu tarkuotu sūriu. Uždėti riebalų ir apkepti.
Patiekti su rūkytu kumpiu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |