Greitoji paieška

Baltos duonos apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Trintuve nutriname sužiedėjusios baltos duonos plutą, duoną supjaustome riekelėmis, užpilame pienu ir palaikome maždaug 30 min. Išmirkusią duoną sumaišome šaukštu, įdedame sviestą, su cukrumi suplaktus trynius, smulkiomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, razinas, po to - suplaktus baltymus.

Masę sudedame į sviestu pateptą ir džiūvėsiais pabarstytą formą, apibarstome džiūvėsiais ir kepame orkaitėje (iš pradžių uždengus 20 min. , po to 10 - 15 min. atidengus).

Valgyti karštą arba ataušintą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

patiekalas pagamintas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

pats skaniausias valgis kuri esu valgiusi vertinant is 10/10

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?