Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Trintuve nutriname sužiedėjusios baltos duonos plutą, duoną supjaustome riekelėmis, užpilame pienu ir palaikome maždaug 30 min. Išmirkusią duoną sumaišome šaukštu, įdedame sviestą, su cukrumi suplaktus trynius, smulkiomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, razinas, po to - suplaktus baltymus.
Masę sudedame į sviestu pateptą ir džiūvėsiais pabarstytą formą, apibarstome džiūvėsiais ir kepame orkaitėje (iš pradžių uždengus 20 min. , po to 10 - 15 min. atidengus).
Valgyti karštą arba ataušintą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |