Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Briuseliniai kopustai nuvalomi ir nuplaunami. I pasudyta verdanti vandeni suberiami kopustai, uždengiami ir ant mažos ugnies verdami 10-15 minučių. Kumpis supjaustomas plonais šiaudeliais. Kopustai nukošiami ir nuvarvinami. Kopustai sudedami i kepimo forma. Ant ju išdeliojama puse paruošto kumpio ir užpilama karštu mėsos sultiniu. Orkaite ikaitinama. Kiaušiniai išplakami su pienu, druska, pipirais, muskato riešutu. Kopustai su kumpiu užpilami šiuo plakiniu. Like kumpio šiaudeliai suklojami formos viduryje ir apibarstomi sūriu. Viskas uždengiama folija ir kepama orkaiteje apie 15 minučių. Po to folija nuimama ir apkepas dar 10 minučiu kepamas. Valgoma su duona ar bulvemis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |