Greitoji paieška

Briuselinių kopūstų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Briuseliniai kopustai nuvalomi ir nuplaunami. I pasudyta verdanti vandeni suberiami kopustai, uždengiami ir ant mažos ugnies verdami 10-15 minučių. Kumpis supjaustomas plonais šiaudeliais. Kopustai nukošiami ir nuvarvinami. Kopustai sudedami i kepimo forma. Ant ju išdeliojama puse paruošto kumpio ir užpilama karštu mėsos sultiniu. Orkaite ikaitinama. Kiaušiniai išplakami su pienu, druska, pipirais, muskato riešutu. Kopustai su kumpiu užpilami šiuo plakiniu. Like kumpio šiaudeliai suklojami formos viduryje ir apibarstomi sūriu. Viskas uždengiama folija ir kepama orkaiteje apie 15 minučių. Po to folija nuimama ir apkepas dar 10 minučiu kepamas. Valgoma su duona ar bulvemis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?