Greitoji paieška

Bulgariška musaka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 3)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Greitai paruošiamas, sotus ir nebrangus apkepas su mėsa ir bulvėmis. Skanaus ;).

Gaminimas

Smulkiai supjaustyti svogūnai kartu su pomidorų tyre pakepinami keptuvėje su 50 g. sviesto. Sudėjus maltą mėsą, viskas dar pakepinama 15 - 20 min. Tada sukrečiami smulkiai supjaustyti pomidorai ir bulvės. Produktai kepinami tol, kol suminkštėja bulvės, paskui pasūdomi, apibarstomi pipirais, sukrečiami į plokščią keptuvę ar ugniai atsparaus stiklo dubenį (masės sluoksnis neturi būti storesnis kaip 5 cm.) ir, įpylus 1/2 stiklinės vandens, kepami karštoje krosnyje, kol išgaruoja vanduo.

Kiaušiniai sumaišomi su pienu, miltais bei likusiu sviestu ir lygiu sluoksniu užpilami ant kepamų produktų.

Musaka kepama, kol jos paviršiuje užsideda rusva plutelė.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Sandra
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Gaminom - laaabai skanu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?