Bulgariška musaka
Aprašymas
Greitai paruošiamas, sotus ir nebrangus apkepas su mėsa ir bulvėmis. Skanaus ;).
Gaminimas
Smulkiai supjaustyti svogūnai kartu su pomidorų tyre pakepinami keptuvėje su 50 g. sviesto. Sudėjus maltą mėsą, viskas dar pakepinama 15 - 20 min. Tada sukrečiami smulkiai supjaustyti pomidorai ir bulvės. Produktai kepinami tol, kol suminkštėja bulvės, paskui pasūdomi, apibarstomi pipirais, sukrečiami į plokščią keptuvę ar ugniai atsparaus stiklo dubenį (masės sluoksnis neturi būti storesnis kaip 5 cm.) ir, įpylus 1/2 stiklinės vandens, kepami karštoje krosnyje, kol išgaruoja vanduo.
Kiaušiniai sumaišomi su pienu, miltais bei likusiu sviestu ir lygiu sluoksniu užpilami ant kepamų produktų.
Musaka kepama, kol jos paviršiuje užsideda rusva plutelė.
Ingredientai
Receptas #6518

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |