Greitoji paieška

Bulvių apkepas su špinatais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuskustas bulves išvirti. Pievagrybius supjaustyti ir 2 min. kepti alyvuogių aliejuje. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, supjaustyta svoguną ir cesnaką. Pasudyti ir papipirinti. Sudeti pievagrybius ir išmaišyti. Bulves supjaustyti griežineliais ir išdelioti kepimo indo kraštuose. I viduri supilti špinatu pievagrybiu mase. Ant viršaus sudeti alyvuoges ir pasmulkinta fetos suri. Grietine sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulviu bei pievagrybiu mases. Kepti orkaitėje apie 25 min. 200 laipsniu temperatūroje.

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:2 šaukštai
  • Bulvės:500 g.
  • Česnakai:1 vnt.
  • Fetos sūris:150 g.
  • Grietinė:150 g.
  • Grietinėlė:100 g.
  • Juodosios alyvuogės:80 g.
  • Pievagrybiai:200 g.
  • Špinatai:300 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

af
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

ar bandet kepti keptuveje?

dina
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

o indo dugno nereikia iškloti bulvėmis? Ir kas visą masę suriša? Ar iškepus galima atpjauti?

Dainora
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

turetu buti labai skanu,butinai pabandysiu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?