Greitoji paieška

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 5)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vandens kiekyje. Išimti supjaustomi juostelėmis. Sumaišoma grietinė, paruošti grybai, ataušintas grybų nuoviras ir tarkuotas sūris. Į paruoštą indą dedama pusė apvirtų bulvių, ant jų - paruoštas faršas, ant viršaus uždedamos likusios bulvės, užpilama paruoštu padažu ir kepama orkaitėje 40-45 min Valgoma su raugintais kopūstais arba agurkais.

Ingredientai

  • "sėtos" sūris:šaukštas (tarkuoto)
  • Bulvės:5-6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Grybai:5 vnt. (džiovinti)
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Mėsos faršas:0,5 kg.
  • Pyragas:2 riekutės
  • Pyrago džiūvėsėliai:1 šaukštas
  • Riebalai:1 šaukštelis
  • Svogūnai:1 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

lb skanu....

Vilma
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

ne pyragas turi buti dedamas, o batonas arba dziuvesiai :) bet siaip tai labai paprastas, greitas ir skanus apkepas

anonimas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

nuo kada į faršą dedamas pyragas? o ką tada su visom razinom ir aguonom, kur pyrage būna daryti? ar ieškoti specialiai tiesiog pyrago be priedų? (o tokių būna?)

neringa
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu

edmundas
Prieš 14 m.
Grupė:
Įvertino:

wertas demesio isbandykite

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?