Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Bulvių ir mėsos faršo apkepas
Gaminimas
Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vandens kiekyje. Išimti supjaustomi juostelėmis. Sumaišoma grietinė, paruošti grybai, ataušintas grybų nuoviras ir tarkuotas sūris. Į paruoštą indą dedama pusė apvirtų bulvių, ant jų - paruoštas faršas, ant viršaus uždedamos likusios bulvės, užpilama paruoštu padažu ir kepama orkaitėje 40-45 min Valgoma su raugintais kopūstais arba agurkais.
Ingredientai
- "sėtos" sūris:šaukštas (tarkuoto)
- Bulvės:5-6 vnt.
- Druska:pagal skonį
- Grietinė:0,5 stiklinės
- Grybai:5 vnt. (džiovinti)
- Kiaušiniai:1 vnt.
- Malti pipirai:pagal skonį
- Mėsos faršas:0,5 kg.
- Pyragas:2 riekutės
- Pyrago džiūvėsėliai:1 šaukštas
- Riebalai:1 šaukštelis
- Svogūnai:1 vnt.

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
ne pyragas turi buti dedamas, o batonas arba dziuvesiai :) bet siaip tai labai paprastas, greitas ir skanus apkepas
nuo kada į faršą dedamas pyragas? o ką tada su visom razinom ir aguonom, kur pyrage būna daryti? ar ieškoti specialiai tiesiog pyrago be priedų? (o tokių būna?)
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |