Greitoji paieška

Bulvių ir špinatų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vegetariškas, bet labai sotus patiekalas visiems :)

Gaminimas

Į keptuvę supilkite grietinėlę, sudėkite visus žalumynus bei smulkintą česnaką ir kaitinkite iki užvirimo. Tada nukelkite nuo ugnies, pagal skonį įberkite druskos ir kitų prieskonių.

Šaldytus špinatus sudėkite į kiaurasamtį ir užpilkite verdančiu vandeniu ir kelioms minutėms palikite, kad nuvarvėtų vanduo. Kiek įmanoma rankomis nuspauskite skystį ir špinatus pabarstykite druska bei pipirais.

Kepimo indą gausiai ištepkite sviestu ir sudėkite pusę griežinėliais pjaustytų bulvių. Tada dėkite sluoksnį špinatų, o ant viršaus - bulves. Ant viršaus užpilkite paruoštą grietinėlės padažą (nepamirškite išimti žalumynų bei česnako) ir užtarkuokite fermentinio sūrio.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 45-55 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Kristina
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

Viskas labai puikiai gavosi. Dariau pagal receptuką (nors dažniausiai mėgstu eksperimentuot..). Kepiau 40 min. - puikiai iškepė. Čia pirklauso nuo to, kokio storio griežinėliais supjaustysite bulves. Skanu!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?