Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Faršą sumaišyti su kapota arba smulkinta silke, svogūnu ir bulvėmis. Įdėkite kiaušinius, grietinę, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išminkę, sukrėskite į išteptą formą. Apibarstykite tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir apsitrauks rusva plutele.
Patiekite karštą su troškintomis daržovėmis ir grietinės arba pomidorų padažu, šviežių daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |