Greitoji paieška

Faršo, silkės ir bulvių apkepas.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Faršą sumaišyti su kapota arba smulkinta silke, svogūnu ir bulvėmis. Įdėkite kiaušinius, grietinę, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išminkę, sukrėskite į išteptą formą. Apibarstykite tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir apsitrauks rusva plutele.

Patiekite karštą su troškintomis daržovėmis ir grietinės arba pomidorų padažu, šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Bulvės:5-6 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:500g
  • Grietinė:Stiklinė
  • Kiaušiniai:2 - 3 vnt.
  • Malti džiūvėsėliai:1 šaukštas
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Silkė:1 vnt.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • tarkuotas sūris:
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?