Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Su 3 stiklinėmis vandens išverdama biri ryžių košė. Perrinkti špinatai gerai perplaunami, 5 min. patroškinami su trupučiu vandens, atvėsinami, paskui stambiai supjaustomi ir sumaišomi su šaukštu sviesto bei kietai virtu kapotu kiaušiniu, pipirais, druska, muskatu.
Kumpis stambiai supjaustomas ir sumaišomas su tarkuotu sūriu bei ryžiais. Keptuvas ištepamas sviestu, į jį pasluoksniui sudedami ryžiai ir špinatai. Kiekviename špinatų sluoksnyje padaroma duobelė, į ją įpilama žalio kiaušinio. Likęs sviestas lygiai uždėliojamas ant špinatų.
Kepama orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |