Greitoji paieška

Florentietiškai pagaminti špinatai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Su 3 stiklinėmis vandens išverdama biri ryžių košė. Perrinkti špinatai gerai perplaunami, 5 min. patroškinami su trupučiu vandens, atvėsinami, paskui stambiai supjaustomi ir sumaišomi su šaukštu sviesto bei kietai virtu kapotu kiaušiniu, pipirais, druska, muskatu.

Kumpis stambiai supjaustomas ir sumaišomas su tarkuotu sūriu bei ryžiais. Keptuvas ištepamas sviestu, į jį pasluoksniui sudedami ryžiai ir špinatai. Kiekviename špinatų sluoksnyje padaroma duobelė, į ją įpilama žalio kiaušinio. Likęs sviestas lygiai uždėliojamas ant špinatų.

Kepama orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Kumpis:150 g.
  • Muskatas:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Ryžiai:1,5 stiklinės
  • Špinatai:1 kg.
  • sūris (tarkuotas):50 g.
  • sviestas arba margarinas:2-3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?