Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūną, duonos trupinius ir apvirtus grybus atskirai pakepinti riebaluose. Į paruoštą apkepo indą ar dubenėlį dėti sluoksniais duonos trupinius ir grybus, pabarstyti svogūnais. Viršutinis sluoksnis turi būti grybų. Viską apipilti grietinės padažu (jei yra, į jį pridėti žalią kiaušinį) arba grietine ir iškepti orkaitėje. Į stalą duoti su visu indu, kuriame kepė. Panašiu būdu apkepą galima iškepti, prie grybų pridedant apkepintų lašinių griežinėlių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |