Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, druska, tarkuotu muškato riešutu ir užpilti ant kopūstų. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, pašlaikstyti grietine, ištirpintu sviestu ir kol apsitrauks rausva plutele.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |