Greitoji paieška

Grybų ir bulvių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj džiūvėsėlių galima naudoti šaukštą tarkuoto sūrio.

Virtas bulves supjaustyti storomis riekelėmis, žalias - plonais griežinėliais arba strypeliais.

Grybus ir svogūnus sukapoti ir pakepinti.

Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės.

Kiaušinius išplakti su pienu, druska, pipirais ir supilti ant produktų.

Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 180-200 C temperatūroje, kol suminkštės bulvės ir apkepas apsitrauks aukso spalvos plutele.

Tiekti su pomidorų, agurkų ar raugintų kopūstų salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?