Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj džiūvėsėlių galima naudoti šaukštą tarkuoto sūrio.
Virtas bulves supjaustyti storomis riekelėmis, žalias - plonais griežinėliais arba strypeliais.
Grybus ir svogūnus sukapoti ir pakepinti.
Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės.
Kiaušinius išplakti su pienu, druska, pipirais ir supilti ant produktų.
Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 180-200 C temperatūroje, kol suminkštės bulvės ir apkepas apsitrauks aukso spalvos plutele.
Tiekti su pomidorų, agurkų ar raugintų kopūstų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |