Greitoji paieška

Kopūstai, apkepti su kiauliena ir grietine

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Malta mėsa pasūdoma, įdedama pipirų ir troškinama su svogūnais.

Nuplauti kopūsto lapai verdami pasūdytame vandenyje su kmynais (storosios lapų gyslos nupjaustomos).

Keptuvėje paspirginami lašinukai, dugnas išklojamas kopūsto lapais, ant jų dedama mėsos ir užpilama trupučiu grietinės. Taip sluoksniuojama mėsa su kopūstais (viršutinis sluoksnis turėtų būti kopūstų). Viršutinis sluoksnis prispaudžiamas, aptepamas sviestu ir užpilamas grietine.

Kepama orkaitėje.

Valgoma su virtomis bulvėmis, duona.

Ingredientai

  • Baltagūžis kopūstas:400-500 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:250 g.
  • Kmynai:truputis
  • Malta kiauliena:400 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:40 g.
  • Rūkyti lašiniai:20 g.
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?