Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Malta mėsa pasūdoma, įdedama pipirų ir troškinama su svogūnais.
Nuplauti kopūsto lapai verdami pasūdytame vandenyje su kmynais (storosios lapų gyslos nupjaustomos).
Keptuvėje paspirginami lašinukai, dugnas išklojamas kopūsto lapais, ant jų dedama mėsos ir užpilama trupučiu grietinės. Taip sluoksniuojama mėsa su kopūstais (viršutinis sluoksnis turėtų būti kopūstų). Viršutinis sluoksnis prispaudžiamas, aptepamas sviestu ir užpilamas grietine.
Kepama orkaitėje.
Valgoma su virtomis bulvėmis, duona.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |