Greitoji paieška

Kopūstų ir mėsos apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūsto gūžę perpjauti pusiau, 10 min. pavirinti, išimti, duoti nuvarvėti vandeniui ir atšaldyti.

Virtas bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, o mėsą - kubeliais.

Riebalais išteptą indą iškloti kopūstų lapais, ant jų susluoksniuoti bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus. Viską sudėjus, viršų pabarstyti druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu.

Užpilti 1 stiklinę sultinio, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 20 min.

Ingredientai

  • Bulvės:500 g.
  • Dešra:250 g.
  • Druska:truputis
  • Kopūstas:1 vnt.
  • Pomidorai:250 g.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Sviestas:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?