Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūsto gūžę perpjauti pusiau, 10 min. pavirinti, išimti, duoti nuvarvėti vandeniui ir atšaldyti.
Virtas bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, o mėsą - kubeliais.
Riebalais išteptą indą iškloti kopūstų lapais, ant jų susluoksniuoti bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus. Viską sudėjus, viršų pabarstyti druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu.
Užpilti 1 stiklinę sultinio, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 20 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |