Greitoji paieška

Kopūstų ir mėsos apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūsto gūžę perpjauti pusiau, 10 min. pavirinti, išimti, duoti nuvarvėti vandeniui ir atšaldyti.

Virtas bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, o mėsą - kubeliais.

Riebalais išteptą indą iškloti kopūstų lapais, ant jų susluoksniuoti bulves, pomidorus, mėsą ir kopūstų lapus. Viską sudėjus, viršų pabarstyti druska bei smulkiai supjaustytu svogūnu.

Užpilti 1 stiklinę sultinio, uždėti sviesto gabalėlių ir kepti 20 min.

Ingredientai

  • Bulvės:500 g.
  • Dešra:250 g.
  • Druska:truputis
  • Kopūstas:1 vnt.
  • Pomidorai:250 g.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Sviestas:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?