Greitoji paieška

Lietinių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš miltų, druskos, 0,25 l. pieno ir 2 kiaušinių išplakama lietinių tešla. Įkaitinta keptuvė ištepama aliejumi ir joje iškepami ploni lietiniai.

Apkepo forma ištepama aliejumi, dugnas išklojamas plonais lietiniais, jie aptepami įdaru ir apšlakstomi pomidorų pasta.

Įdarui virta rūkyta arba troškinta mėsa supjaustoma kubeliais, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, suberiamas tarkuotas sūris, prieskoniai ir smulkintos petražolės arba svogūnų laiškai.

Apkepo formoje sluoksniuojami lietiniai ir įdaras. Viršutinis sluoksnis - lietinių. Truputį pakaitinama orkaitėje. Paskui užpilama su pienu (0,25 l.) išplaktais kiaušiniais (2 vnt.), apšlakstoma riebalais, apibarstoma tarkuotu sūriu ir kepama orkaitėje, kol susidaro plutelė.

Prieš tiekiant apibarstoma smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?