Greitoji paieška

Liežuvis, keptas orkaitėje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepimui geriausiai tinka keptuvas su plačiu dugnu. Liežuvį išvirkite, nulupkite odelę, supjaustykite plonais griežinėliais. Keptuvo vidų ištepkite sviestu ir viena eile sudėkite liežuvio griežinėlius. Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite miltus, kol pagels, pamažu pilant karštą pieną padažą dar keletą minučių pavirinkite. Į sutirštėjusį padažą suberkite tarkuotą sūrį (dalį sūrio palikite papuošimui), supilkite citrinos sultis (kad padažas įgautų rūgštoką skonį), truputį pasūdykite. Liežuvio griežinėlius užpilkite padažu, apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepsnį dėkite į karštą orkaitę ir palaikykite, kol išsilydys sūris ir apkepas gražiai pagels.

Patiekite su virtomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Liežuvis:500g
  • padažui: citrinos sultys:2 - 3 šaukšteliai
  • padažui: miltai:2 šaukštai
  • padažui: pienas:Stiklinė
  • padažui: sūris:30g
  • padažui: sviestas:40g
  • Prieskoninės daržovės:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?