Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Valgoma su šviežių daržovių salotomis.
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas konservų ir paspirgintų lašinukų riebaluose.
Supjaustyta mėsa pašildoma, sumaišoma su išvirtais makaronais, daržovėmis, 2/3 tarkuoto sūrio, tryniais ir pagardinama.
Į masę įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai, ji sukrečiamą į paruoštą formą (išteptą riebalais ir apibarstytą maltais džiūvėsėliais), viršus išlyginamas, aptepamas sviestu ir apibarstomas likusiu tarkuotu sūriu.
Kepama orkaitėje, kol viršus pasidaro rusvos spalvos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |