Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Suminkštinti riebalai (40 g.) išsukami su cukrumi (40 g.), tryniais, citrinos žievele. Paskui po truputį įmaišomos manų kruopos, 1 val. mirkytos piene (0,25 l.). Tada truputį pasūdoma, sudedami išplakti kiaušinių baltymai.
Į riebalais išteptą keptuvą tešla pilama 1 cm. storio sluoksniu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
Atvėsęs omletas supjaustomas, užpilama pasaldintu pienu su prieskoniais ir paliekama vid. karštumo orkaitėje, kol kepinys sugeria pieną.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |