Greitoji paieška

Morkų pudingas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Morkos nuvalomos ir sutarkuojamos. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, tarkuotomis citrinų, apelsinų žievelėmis, sviestu ir plakama, kol pasidaro puri masė.

Į ją sukrečiamos morkos, supilama grietinėlė, suberiami miltai, persijoti džiūvėsėliai, supilamos citrinų, apelsinų sultys ir viskas išmaišoma.

Per du kartus įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.

Masė sudedama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais apibarstytą formą (3/4 jos tūrio), uždengiama dangčiu ir verdama ant garų, kol sustandėja

Ingredientai

  • apelsino žievelė:truputis
  • Apelsinų sultys:3 šaukštai
  • Citrinos sultys:4 šaukšteliai
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:6 šaukštai
  • Džiūvėsėliai:1,5 stiklinės
  • Grietinė:1,5 stiklinės
  • Kiaušiniai:5 vnt.
  • Miltai:stiklinė
  • Morkos:6-7 vnt.
  • Sviestas:4 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?