Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekami išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais.
Tada sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai.
Masė sukrečiama į formą. Ant viršaus apdėliojama margarino ir apie valandą kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
Papuošiame obuolių griežinėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |