Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
80-100 g miltų, 125 g virtų ryžių, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus. Iš miltų, varškės, 1 kiaušinio ir pieno užminkyti tešlą. Ją iškočioti ir iškloti aliejumi pateptą skardą. Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaišyti su ryžiais, 2 plaktais kiaušiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Gerai išmaišyti ir sudėti ant tešlos. Skardą dėti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę, kepti apie 30 min. Baigiant kepti užbarstyti tarkuoto olandiško sūrio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |