Greitoji paieška

Porų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

80-100 g miltų, 125 g virtų ryžių, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus. Iš miltų, varškės, 1 kiaušinio ir pieno užminkyti tešlą. Ją iškočioti ir iškloti aliejumi pateptą skardą. Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaišyti su ryžiais, 2 plaktais kiaušiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Gerai išmaišyti ir sudėti ant tešlos. Skardą dėti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę, kepti apie 30 min. Baigiant kepti užbarstyti tarkuoto olandiško sūrio.

Ingredientai

Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?