Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Gardus pyragas, ypač tinkantis su pienu arba vaisių sultimis.
Bandeles supjaustyti riekelėmis ir išmirkyti piene. Nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius susluoksniuoti riebalais išteptame inde su pyrago riekelėmis, pabarstant cukrumi ir cinamonu. Viršutinis sluoksnis turi būti obuolių skiltelių.
Trynius ištrinti su cukrumi, supilti likusį pieną, suberti miltus ir bulvių krakmolą. Tešlą išsukti, atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir užpilti ant susluoksniuotų riekelių ir obuolių.
Kepti 30 min.
Paduoti tame pačiame inde, kuriame kepė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |