Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į indą sudedame ištirpintą margariną, įtarkuojame žievelę, įberiame cukraus, druskos ir aguonų. Pašildome pieną, jame ištirpiname mieles. Suberiame miltus ir viską gerai išmaišę, paliekame, kol iškils.
Sudedame 0,5 kg. virtų ir 0,5 kg. žalių tarkuotų bulvių, suminkome. Skardą ištepame taukais ir dedame kepti į įkaitintą orkaitę 20 min.
Paviršių aptepame plaktu kiaušiniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |