Greitoji paieška

Ragaišis su aguonomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į indą sudedame ištirpintą margariną, įtarkuojame žievelę, įberiame cukraus, druskos ir aguonų. Pašildome pieną, jame ištirpiname mieles. Suberiame miltus ir viską gerai išmaišę, paliekame, kol iškils.

Sudedame 0,5 kg. virtų ir 0,5 kg. žalių tarkuotų bulvių, suminkome. Skardą ištepame taukais ir dedame kepti į įkaitintą orkaitę 20 min.

Paviršių aptepame plaktu kiaušiniu.

Ingredientai

  • Aguonos:truputis
  • Bulvės:1 kg.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Margarinas:0,5 pakelio
  • Mielės:0,5 pakelio
  • Miltai:2 kg.
  • Pienas:0,5 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?