Greitoji paieška

Ryžiai su šparagais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paprastas ir patrauklus vegetariškas patiekalas. 4 porcijos.

Gaminimas

Pasiruoškite 4 kepimo indelius (maždaug po 360-400 ml. talpos). Dugnus šiek tiek patepkite sviestu bei pabarstykite džiūvėsiais.

Ryžius (naudokite Basmati) suberkite į keptuvę, juos užpilkite daržovių sultiniu ir užvirinkite. Virkite 5 min. uždengę dangčiu ir nemaišydami.

Po 5 min. sudėkite šaldytus žirnelius ir maždaug 5 cm. dydžio supjaustytus šparagus. Virkite ant mažos ugnies dar 5 min., uždengę dangčiu.

Tuomet nukelkite dangtį, išmaišykite ryžius su daržovėmis, vėl uždenkite ir palikite stovėti 5-7 min.

Kitame inde sumaišykite kiaušinius su tarkuotu fermentiniu sūriu. Įberkite čili prieskonių bei pagal skonį druskos ir pipirų. Maišykite šakute, kol išmaišysite. Tada į kiaušinių plakinį sudėkite ryžių ir daržovių masę. Išmaišykite.

Paruoštą masę sudėkite į prieš tai sviestu išteptus ir džiūvėsiais išbarstytus kepimo indus.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?