Greitoji paieška

Ryžių apkepas su razinomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ryžių apkepas valgomas atšalęs arba šiek tiek šiltas su pienu.

Gaminimas

Pasūdytame piene, skiestame su vandeniu, išverdama biri ryžių košė.

Razinos pamirkomos vandenyje ir nusausinamos.

Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno.

Į riebalais išteptą ir šiek tiek miltais pabarstytą kepimo indą, sudedama ryžių košė kartu su išmaišytomis razinomis, cukrumi bei kitais prieskoniais.

Ant viršaus supilami išplakti kiaušiniai ir uždėliojama sviesto gabalėlių.

Kepama orkaitėje apie 20-30 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?