Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ryžių apkepas valgomas atšalęs arba šiek tiek šiltas su pienu.
Pasūdytame piene, skiestame su vandeniu, išverdama biri ryžių košė.
Razinos pamirkomos vandenyje ir nusausinamos.
Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno.
Į riebalais išteptą ir šiek tiek miltais pabarstytą kepimo indą, sudedama ryžių košė kartu su išmaišytomis razinomis, cukrumi bei kitais prieskoniais.
Ant viršaus supilami išplakti kiaušiniai ir uždėliojama sviesto gabalėlių.
Kepama orkaitėje apie 20-30 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |