Greitoji paieška

Ryžių apkepas su varške

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus ryžių apkepas.

Gaminimas

Išvirta biri ryžių košė su razinomis ataušinama iki 70C, sudedama pertrinta varškė, mažame vandens kiekyje ištirpintas vanilinis cukrus. Kiaušinio baltymas gerai išplakamas, plakant įberiamas cukrus ir viskas gerai išmaišoma. Košė dedama į skardą ne storesniu kaip 3,5 cm sluoksniu. Viršus sulyginamas, patepamas su grietine suplaktu kiaušiniu ir kepama, kol pasidaro gelsva pluta iš viršaus ir apačios.

Karštas apkepas supjaustomas ir patiekiamas su sviestu ar grietine.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?