Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus ryžių apkepas.
Išvirta biri ryžių košė su razinomis ataušinama iki 70C, sudedama pertrinta varškė, mažame vandens kiekyje ištirpintas vanilinis cukrus. Kiaušinio baltymas gerai išplakamas, plakant įberiamas cukrus ir viskas gerai išmaišoma. Košė dedama į skardą ne storesniu kaip 3,5 cm sluoksniu. Viršus sulyginamas, patepamas su grietine suplaktu kiaušiniu ir kepama, kol pasidaro gelsva pluta iš viršaus ir apačios.
Karštas apkepas supjaustomas ir patiekiamas su sviestu ar grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |