Greitoji paieška

Saldus ryžių apkepas su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Saldus ryžių apkepas patiks ir mažiems ir dideliems.

Gaminimas

Šiltu vandeniu nuplauti ryžiai užpilami verdančiu vandeniu ir 3 minutes pavirus nusunkiami.

Tada užpilami verdančiu pienu, įberiama cinamono, druskos ir verdami apie 15 minučių ant mažos ugnies uždengtame puode.

Obuoliai stambiai sutarkuojami ir sumaišomi su ryžiais bei grietine.

Sviestas, išsuktas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, sumaišomas su ryžiais ir išplaktais kiaušinių baltymais.

Viskas sukrečiama į išteptą riebalais, džiūvėsėliais pabarstytą formą ir kepama karštoje orkaitėje

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Daiva
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

mane šio recepto pamokino Vokietijoje, tai kepiau 170 temperatūroje virš pusvalandžio

Daiva
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Turėtų būti lengvas ir skanus desertas, šiandien pabandysiu pasigaminti. Tik, kaip ir neretame recepte pamirštama parašyti kokios temperatūros orkaitėje ir kiek laiko kepti...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?