Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatai perrenkami, nuplaunami, užpilami vandeniu, užvirinami, išverčiami į graibštą ir, nutekėjus vandeniui, sumaišomi su truputį pakepintais svogūnų laiškais arba jų galvutėmis, supjaustytais petražolių lapais ir špinatais. Viskas patroškinama svieste, apibarstoma druska bei pipirais.
Kiaušiniai išplakami, pasūdomi, sumaišomi su įbertais pipirais ir užpilami ant špinatų.
Indas su špinatais įstatomas į orkaitę, kad sukeptų kiaušinienė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |