Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus menkių ir bulvių apkepas. Paprasta ir skanu.
Nuvalytas ir supjaustytas menkes išvirti prieskonių sultinyje.
Bulves nuskusti, išvirti ir supjaustyti griežinėliais.
Indą ištepti sviestu, ant dugno padėti pjaustytų bulvių eilė, pabarstyti druska, smulkiai kapotomis petražolėmis, krapais ir svogūnų laiškais. Antrą eilę gražiais gabalėliais dėti virtas, be kaulų menkes. Trečią eilę vėl dėti bulves. Ir taip sluoksniuoti, kol viskas susidės. Viršuje turėtų būti bulvės.
Sudėjus užpilti pienu, išplaktu su kiaušiniais ir sviestu. Pastačius į orkaitę apkepti.
Ant stalo tiekti su visu indu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |