Greitoji paieška

Tuno apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ryžius biriai išvirti. Kukurūzus ir tuną nuvarvinti. Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu. Sudėti svogūnus, kukurūzus, tuną, įpilti acto, pasūdyti, pagardinti pipirais ir 2-3 min. patroškinti. Troškinį sukrėsti į apkepo indą ir sudėti ryžius. Ant viršaus sudėlioti pomidorus, apibarstyti fermentiniu sūriu ir 30 min. kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas
  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:100 g. (tarkuoto)
  • Konservuoti kukurūzai:0,5 stiklinės
  • Konservuoti tunai:185 g. (savo sultyse)
  • Manai:1 šaukštas
  • Pienas:1 stiklinė
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:400 g.
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:100 g.
  • Svogūnėliai su laiškais:sauja (jaunų)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?