Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis apkepas yra labai skanus. Galima valgyti kaip desertą, taip pat skanus ir šaltas.
Obuolius supjaustyti skiltelėmis, išplakti trynius su cukrumi, sudėti varške, manus, kepimo miltelius, citrinos žievelę ,vaniliną ir išmaišyti.
Kiaušinio baltymus išplakti atskirai su druska ir citrinos sultimis iki standžių putų.
Į masę sudėti supjaustytus obuolius ir išplaktus kiaušinio baltymus.
Viską išmaišyti, supilti į kepimo skardą, išteptą sviestu arba išklotą kepimo popieriumi.
Kepti orkaitėje kol gražiai pagels 120 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su grietine arba uogiene, papuošti melisos šakele.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |