Greitoji paieška

Vištienos apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, iš vištų kulšelių išimti kaulus. Keptuvėje įkaitinti aliejų, išlydyti sviestą ir pakepinti paruoštą mėsą (apie 5 min.). Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus - žiedeliais. Pusę bulvių griežinėlių išdėlioti apkepo indo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų žiedelių, įmesti porą čiobrelių šakelių, pasūdyti, pagardinti pipirais. Paskleisti visą mėsą, sudėti likusius svogūnus, čiobrelių šakeles, ant viršaus - likusias bulves, vėl pasūdyti, pagardinti pipirais. Galiausiai supilti sultinį. Indą uždengti dangčiu arba aliuminio folijos lakštu ir 150C karštumo orkaitėje kepti maždaug 2 val. Orkaitės karštį padidinti iki 200C, atidengti apkepo indą ir kepti dar apie 30 min., kol apkepo viršus dailiai apskrus.  

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:1 šaukštas
  • Bulvės:1 kg. (miltingų)
  • Čiobreliai :kelios šakelės
  • Druska:pagal skonį
  • Kiauliena:400 g. (neriebios)
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vištienos sultinys:600 ml
  • vištos kulšelės:8 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?