Greitoji paieška

Vištienos apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, iš vištų kulšelių išimti kaulus. Keptuvėje įkaitinti aliejų, išlydyti sviestą ir pakepinti paruoštą mėsą (apie 5 min.). Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus - žiedeliais. Pusę bulvių griežinėlių išdėlioti apkepo indo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų žiedelių, įmesti porą čiobrelių šakelių, pasūdyti, pagardinti pipirais. Paskleisti visą mėsą, sudėti likusius svogūnus, čiobrelių šakeles, ant viršaus - likusias bulves, vėl pasūdyti, pagardinti pipirais. Galiausiai supilti sultinį. Indą uždengti dangčiu arba aliuminio folijos lakštu ir 150C karštumo orkaitėje kepti maždaug 2 val. Orkaitės karštį padidinti iki 200C, atidengti apkepo indą ir kepti dar apie 30 min., kol apkepo viršus dailiai apskrus.  

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:1 šaukštas
  • Bulvės:1 kg. (miltingų)
  • Čiobreliai :kelios šakelės
  • Druska:pagal skonį
  • Kiauliena:400 g. (neriebios)
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vištienos sultinys:600 ml
  • vištos kulšelės:8 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?