Greitoji paieška

Žiedinių kopūstų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviesus miltų uždaras (iš miltų ir sviesto (60 g.)) užvirinamas su pienu ir kopūstų nuoviru. Į padažą įmaišomi ištrinti tryniai. Atvėsęs padažas pagardinamas druska, pipirais ir krapais, į jį sudedami pasūdytame vandenyje išvirti ir mažais žiedynais suskirstyti žiediniai kopūstai, smulkiai supjaustyta rūkyta mėsa.

Viskas sumaišoma ir apliejama išplaktais kiaušinių baltymais.

Masė sukrečiame į sviestu išteptą ir džiūvėsiais išbarstytą skardą, viršus apibarstomas tarkuotu sūriu.

Kepama orkaitėje, kol viršus įgauna rusvą atspalvį

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?