Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šviesus miltų uždaras (iš miltų ir sviesto (60 g.)) užvirinamas su pienu ir kopūstų nuoviru. Į padažą įmaišomi ištrinti tryniai. Atvėsęs padažas pagardinamas druska, pipirais ir krapais, į jį sudedami pasūdytame vandenyje išvirti ir mažais žiedynais suskirstyti žiediniai kopūstai, smulkiai supjaustyta rūkyta mėsa.
Viskas sumaišoma ir apliejama išplaktais kiaušinių baltymais.
Masė sukrečiame į sviestu išteptą ir džiūvėsiais išbarstytą skardą, viršus apibarstomas tarkuotu sūriu.
Kepama orkaitėje, kol viršus įgauna rusvą atspalvį
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |