Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žiedinį kopūstą suskirstyti galvelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje. Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, pasūdyti. Riebalais išteptame inde susluoksniuoti žiedinius kopūstus ir žuvį, apibarstyti petražolių lapeliais.
Iš miltų, riebalų, pieno, trynio ir žiedinio kopūsto nuoviralo pagaminti padažą, užpilti juo susluoksniuotus kopūstus ir žuvį, apibarstyti džiūvesėliais ir kepti apie 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |