Greitoji paieška

Žiedinių kopūstų ir žuvies apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žiedinį kopūstą suskirstyti galvelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje. Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, pasūdyti. Riebalais išteptame inde susluoksniuoti žiedinius kopūstus ir žuvį, apibarstyti petražolių lapeliais.

Iš miltų, riebalų, pieno, trynio ir žiedinio kopūsto nuoviralo pagaminti padažą, užpilti juo susluoksniuotus kopūstus ir žuvį, apibarstyti džiūvesėliais ir kepti apie 45 min.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Džiūvėsėliai:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:truputis
  • nuoviralas:1/2 stiklinės
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Pienas:truputis
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Žiedinis kopūstas:1 vnt.
  • Žuvis:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?