Greitoji paieška

Žirnių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirnius išmirkykite ir gerai  išvirkite. Atskirai išvirkite luptas bulves. bulves ir žirnius  du kartus sumalkite mėsmale. Į atvėsintą žirnių ir bulvių masę įmaišykite tirpintą sviestą, pieną, grietinę, pjaustytus žalumynus, trynius. Sūdykite ją ir išmaišykite. Tada atsargiai įmaišykite plaktus baltymus. Kepimo formą ištepkite riebalais, barstykite džiūvėsėliais ir krėskite į ją paruoštą masę. Masės paviršių išlyginkite, ištepkite grietine. Apkepą kepkite orkaitėje 20-30 minučių, kol paviršius apsitrauks ruda plutele. Prie apkepo tinka lašinukų arba svogūnų padažas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?