Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Žuvies apkepas su pievagrybiais
Gaminimas
Receptas 4-ioms porcijoms. Žuvies filė nusausinti ir supjaustyti į 4 dalis. Svogūną ir morką nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais ir patroškinti su 2 šaukštais sviesto, kol suminkštės. Supilti baltąjį vyną ir užvirinti. Žuvį sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti vyno padažu ir patroškinti orkaitėje. Padažą perkošti. Nulupti pievagrybius ir supjaustyti griežinėliais. keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti pievagrybius, 2 minutes pakepinti ir išimti iš keptuvės. Į perkoštą žuvies padažą suberti miltus, sukrėsti grietinę, gerai išmaišyti ir 10 minučių pavirti. Grybus atsargiai sumaišyti su tryniais, sukrėsti į padažą ir pagardinti prieskoniais. Žuvį apipilti padažu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir apkepti orkaitėje. Apibarstyti petražolėmis.
Ingredientai
Receptas #5681
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |