Greitoji paieška

Žuvies apkepas su pievagrybiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms porcijoms. Žuvies filė nusausinti ir supjaustyti į 4 dalis. Svogūną ir morką nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais ir patroškinti su 2 šaukštais sviesto, kol suminkštės. Supilti baltąjį vyną ir užvirinti. Žuvį sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti vyno padažu ir patroškinti orkaitėje. Padažą perkošti. Nulupti pievagrybius ir supjaustyti griežinėliais. keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti pievagrybius, 2 minutes pakepinti ir išimti iš keptuvės. Į perkoštą žuvies padažą suberti miltus, sukrėsti grietinę, gerai išmaišyti ir 10 minučių pavirti. Grybus atsargiai sumaišyti su tryniais, sukrėsti į padažą ir pagardinti prieskoniais. Žuvį apipilti padažu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir apkepti orkaitėje. Apibarstyti petražolėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:4 šaukštai (tarkuoto)
  • Grietinė:250 ml
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Miltai:3 šaukštai
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės:2 šaukštai (smulkintų)
  • Pievagrybiai:250 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sausas baltas vynas:250 ml
  • Sviestas:4 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Žuvies filė:600 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?