Greitoji paieška

Žuvies apkepas su pievagrybiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms porcijoms. Žuvies filė nusausinti ir supjaustyti į 4 dalis. Svogūną ir morką nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais ir patroškinti su 2 šaukštais sviesto, kol suminkštės. Supilti baltąjį vyną ir užvirinti. Žuvį sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti vyno padažu ir patroškinti orkaitėje. Padažą perkošti. Nulupti pievagrybius ir supjaustyti griežinėliais. keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti pievagrybius, 2 minutes pakepinti ir išimti iš keptuvės. Į perkoštą žuvies padažą suberti miltus, sukrėsti grietinę, gerai išmaišyti ir 10 minučių pavirti. Grybus atsargiai sumaišyti su tryniais, sukrėsti į padažą ir pagardinti prieskoniais. Žuvį apipilti padažu, apibarstyti tarkuotu sūriu ir apkepti orkaitėje. Apibarstyti petražolėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:4 šaukštai (tarkuoto)
  • Grietinė:250 ml
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Miltai:3 šaukštai
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės:2 šaukštai (smulkintų)
  • Pievagrybiai:250 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sausas baltas vynas:250 ml
  • Sviestas:4 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Žuvies filė:600 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?