Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti į keturias porcijas. Pašlakstyti citrinos sultimis ir pasūdyti. Kopūstus sumaišyti su medumi. Sudėti į kepimo formą. Ant kopūstų dėti žuvį. Grietinėlę sumaišyti su paprika ir užpilti ant žuvies. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuo tarpu supjaustyti petražoles. Gatavą apkepą išdėlioti į lėkštes ir pabarstyti petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |