Greitoji paieška

Žuvies ir kopūstų apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti į keturias porcijas. Pašlakstyti citrinos sultimis ir pasūdyti. Kopūstus sumaišyti su medumi. Sudėti į kepimo formą. Ant kopūstų dėti žuvį. Grietinėlę sumaišyti su paprika ir užpilti ant žuvies. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuo tarpu supjaustyti petražoles. Gatavą apkepą išdėlioti į lėkštes ir pabarstyti petražolėmis.

Ingredientai

  • Grietinėlė:120 g.
  • Jūros žuvies filė:500 g.
  • Margarinas:1 šaukštelis
  • Medus:2 šaukštai (skysto)
  • Petražolės:1 šaukštas
  • Raudonosios paprikos:1 vnt.
  • Rauginti kopūstai:850 ml
  • Saldžiosios paprikos:1 vnt. (maltos)
  • Svogūnai:1 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?