Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudedame grybus, prieskonius ir gerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blynų tešlos, į vidurį dedame atvėsusio įdaro ir apkepame abi puses. Patiekiame su grietine ar šiltu grietinės padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |