Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Blyneliai su sūriu puikiai tinka su uogiene arba medumi.
Išplakę kiaušinius, sudedame miltus. Truputį išplaktų kiaušinių įpilame į kitą indą. Baltą lietuvišką sūrį supjaustome riekutėmis arba skridinėliais. Šakute imame sūrio gabalėlį, pavoliojame kiaušinyje, po to kmynuose, o paskui dedame į tešlą.
Keptuvėje turi būti daug riebalų. Šaukštu dedame tešlą į keptuvę. Kiekviename šaukšte su gabalėlį sūrio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |