Blyneliai su alumi
Receptą atsiuntė: receptuknyga.lt
Gaminimas
Du kiaušinių trynius ištrinkite su grietine. Įberkite cukraus ir druskos. Įpilkite stiklinę alaus ir viską išplakite. Berkite miltus, gerai išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų, supilkite likusį alų. Išplaktus 2 kiaušinių baltymus taip pat krėskite į tešlą, viską dar kartą išmaišykite. Šaukštu pilkite blynelių tešlą į karštą lašiniais suteptą keptuvę, stenkitės, kad blynelis būtų kuo plonesnis. Apkepkite iš vienos pusės. Apkepusią pusę gardinkite įdaru: mėsos, paštetu, džemu, varške ir t.t. Blyną suvyniokite į vamzdelį, pamirkykite likusio kiaušinio ir pieno mišinyje, apiberkite džiūvesėliais ir apkepkite. Blynelius galima paruošti iš anksto ir vėliau prieš tiekiant pašildyti orkaitėje.
Ingredientai
- Aliejus:(kepimui)
- Alus:0,5 l
- Cukrus:pagal skonį
- Druska:pagal skonį
- Grietinė:1 šaukštas
- Kiaušiniai:3 vnt.
- Malti džiūvėsėliai:
- Miltai:300 g.
- Pienas:1 stiklinė
Kategorijos:

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:
Naujausi receptai
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m. |
Svečias |
Citrininis kokteilis
skanu
Prieš 7 m. |
Svečias |
Troškintas fazanas
Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Šokoladas
Kaip jus cia rankas deginat?
Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m. |
Svečias |
Paukštienos šaltiena su daržovėmis
Isties labai skanu!!!
Prieš 7 m. |
Svečias |
Pieniški meduoliai
Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?