Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai skanūs citrinų skonio lietiniai.
Į išsijotus miltus įberiame druskos, cukraus (15 g.), vanilinio cukraus, citrinos žievelę, įmušamas kiaušinis, kiaušinio trynys ir įpilama pieno bei romo. Užminkome tešlą ir paliekame apie pusvalandžiui pastovėti.
Įkaitinta keptuvė ištepama riebalais arba aliejumi. Į ją plonesniu sluoksniu pilama tešlos ir iš abiejų pusių apkepama.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas, suberiamas cukrus (likę 20g.) ir išverdama šviesi karamėlė. Ji pavirinama su vandeniu ir pagardinama citrinos sultimis bei grietinėle.
Šioje karštoje tyrėje aromatizuojami lietiniai: kaitinami ant ugnies ir vartomi dviem šakutėmis, kad prisigertų sirupo. Apkepinti sulankstomi keturgubai ir apibarstomi cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |