Greitoji paieška

Lietiniai blynai su aguonų įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

3-jų kiaušinių trynius išplakite su trupučiu pieno. Įdėkite druskos, žiupsnelį cukraus, sudėkite miltus, gerai išmaišykite ir supilkite likusį pieną. Viską gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Tešla turi būti grietinėlės tirštumo.

Keptuvę įkaitinkite, patepkite lašiniais arba įpilkite truputį aliejaus ir įpilkite 1 - 2 šaukštus tešlos. Pasukinėkite keptuvę, kad tešla vienodai išsiskirstytu ir, apkepinus tik vieną pusę, lietinį išverskite iš keptuvės.

Aguonų įdarui: aguonas nuplikykite karštu vandeniu, nusausinkite, užpilkite pusę stiklinės cukraus ir gerai sutrinkite. Įdėkite baltymą ir gerai ištrinkite.

Paruošus įdarą, užtepkite jį ant iškeptosios lietinio pusės ir suvyniokite. Paskui pakepinkite jį ant sviesto ir duokite valgyti su uogomis.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

augustinas
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu buvo

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?