Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Lietiniai blynai su aguonų įdaru
Gaminimas
3-jų kiaušinių trynius išplakite su trupučiu pieno. Įdėkite druskos, žiupsnelį cukraus, sudėkite miltus, gerai išmaišykite ir supilkite likusį pieną. Viską gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Tešla turi būti grietinėlės tirštumo.
Keptuvę įkaitinkite, patepkite lašiniais arba įpilkite truputį aliejaus ir įpilkite 1 - 2 šaukštus tešlos. Pasukinėkite keptuvę, kad tešla vienodai išsiskirstytu ir, apkepinus tik vieną pusę, lietinį išverskite iš keptuvės.
Aguonų įdarui: aguonas nuplikykite karštu vandeniu, nusausinkite, užpilkite pusę stiklinės cukraus ir gerai sutrinkite. Įdėkite baltymą ir gerai ištrinkite.
Paruošus įdarą, užtepkite jį ant iškeptosios lietinio pusės ir suvyniokite. Paskui pakepinkite jį ant sviesto ir duokite valgyti su uogomis.
Ingredientai
- Aguonos:Stiklinė
- Cukrus:3/4 stiklinės
- Druska:Pagal skonį
- Kiaušiniai:4 vnt.
- Miltai:200g
- Pienas:300 - 400ml
- Sviestas:100g
Receptas #8334
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |