Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Užmaišome tešlą lietiniams ir, sudėję smulkintus špinatus, dar kartą gerai išmaišome. Paliekame 20 minučių pastovėti. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname ir kepame kartu su svogūnais. Sudedame graikinius riešutus ir dar kepiname. Nukeliame, suberiame prieskonius, dedame špinatus, išmaišome. Iškepame lietinius, uždedame įdaro, susukame norimą formą, apkepiname iš abiejų pusių. Puošiame plakta grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |