Greitoji paieška

Lietiniai su grybų įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į miltus įmušami kiaušinių tryniai ir viską maišant supilamas pienas, atskiestas vandeniu.

Tešla pasūdoma, gerai išplakama ir galiausiai sukrečiami išplakti baltymai.

Keptuvė įkaitinama ir patepama lašinukais.

Į keptuvę pilama tešla, kuri paskirstoma po visą keptuvę.

Kepama ant vidutinės ugnies, kol lietiniai švelniai pagelsta iš abiejų pusių.

Iškepę lietiniai aptepamai plonu įdaro sluoksniu ir susukami, užlenkiant abu kraštus arba tiesiog suvyniojami voleliu.

Prieš patiekiant dar gali būti pakepinti arba pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiūvėsiuose ir apkepinami.

Įdaras: švieži grybai susmulkinami ir ištroškinami su kapotais svogūnais. Į šią masę suberiami džiūvėsiai, sudedamos smulkintos petražolės ir pagal skonį pagardinama druska bei pipirais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?