Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Lietiniai su grybų įdaru
Gaminimas
Į miltus įmušami kiaušinių tryniai ir viską maišant supilamas pienas, atskiestas vandeniu.
Tešla pasūdoma, gerai išplakama ir galiausiai sukrečiami išplakti baltymai.
Keptuvė įkaitinama ir patepama lašinukais.
Į keptuvę pilama tešla, kuri paskirstoma po visą keptuvę.
Kepama ant vidutinės ugnies, kol lietiniai švelniai pagelsta iš abiejų pusių.
Iškepę lietiniai aptepamai plonu įdaro sluoksniu ir susukami, užlenkiant abu kraštus arba tiesiog suvyniojami voleliu.
Prieš patiekiant dar gali būti pakepinti arba pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiūvėsiuose ir apkepinami.
Įdaras: švieži grybai susmulkinami ir ištroškinami su kapotais svogūnais. Į šią masę suberiami džiūvėsiai, sudedamos smulkintos petražolės ir pagal skonį pagardinama druska bei pipirais.
Ingredientai
Receptas #7985

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |