Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šveicariški lietiniai.
Iš miltų, druskos, kiaušinio, kiaušinio trynių ir pieno užminkome sūresnę tešlą ir kepame lietinius.
Iškepti lietiniai sudedami į pašildytą dubenėlį. Ant jų sudedami ploni čedario sūrio griežinėliai ir užbarstoma tarkuotu parmezano sūriu. Ant viršaus sudėliojami šviežių ar svieste troškintų pomidorų griežinėliai, apibarstyti pipirais. Tada vėl dedamas lietinis ir sluoksniuojama taip pat. Viršutiniai lietiniai aptepami sviestu, gausiai apibarstomi sūriu ir kepama orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |